Inget t...eller jo...

Praktikanten har lånat min dator medan jag varit på semester så här sitter jag och bloggar på min egen dator som saknar t, så jag får kopiera det och trycka ctrl v varje gång jag ska skriva t....något tröttsamt så jag orkar inte blogga så mkt. Nyss hemkommen efter en veckas semester i sverige, underbart skönt, härligt och ja lyckat på alla sätt och vis. Nu hemma i Barca, ny stor säng att sova i, 26 grader varmt och inte ett moln, jobbar bara fredag och har sen helg, har hunnit med stranden idag också, har lagat jättegod tikka masala med linser, och ja, kan livet bli så mkt bättre? Svenskt lösgodis har jag också :)

Berättar mer sen!

Kom igen nu!

Igår: pinsam match mot Ryssland
Idag: flyger hem till Sverige på myyycket efterlängtad semester!
Nu: packa klart, på med lite make up och håret i tofs (ingen ide att tvätta när det blir smutsigt på flyget i a f)
Strax: ut genom dörren och till tunnelbanan så jag är på flygplatsen i god tid och hinner handla lite roliga kläder till Sigge och Otto som jag ska träffa för första gången imorgon!

hej svejs!


Flyga drake...

vaknade redan halv tio imorse och började i princip läsa Flyga drake av Khaled Hosseini, sedan läste jag den hela dagen, endast med pauser av tvättande och middagslagande. Det var molnigt ute så kändes helt ok, och det var så skönt att få så mycket egentid. Och ja, med tanke på att jag sträckläste boken så är det nog uppenbart att jag fullkomligt älskade den! Rekommenderas!

I fredags var jag på italiensk restaurang i Borne, jättebra och billig! Tur att Jasmin har så bra koll på bra och roliga ställen, som någon sa, hon borde skriva en guidebok om Barcelona! Vi var hela tjejgänget, sen kom de amerikanska tjejerna och jag blev övertalad att följa med till ett riktigt katalanskt hak för att dricka Pantera Rosa, en slags katalansk specialitet som smakar som Tequila Rose ungefär. Sen lyckades jag stå emot att följa med vidare trots att vi hade så kul, ett gäng på tio tjejer som vi var! Jag skulle nämligen upp kl 8 dagen efter, dvs igår lördag, för att åka iväg på vattenland. Vi hade dock otur med vädret och det var molnigt hela förmiddagen, men Vicky och jag trotsade det och hoppade i vattnet ändå och hade kul som barn i vattenrutschkanorna, hmm det var svårt att stava till, och heter det verkligen så? Efter ett par timmar frös vi dock och gick och lade oss och läste, sedan var det lunch och såklart var det soligt och fint lagom tills vi skulle åka tillbaka. Kom hem och duschade och började se matchen och begav mig sen till Republic för att se andra halvlek, var spännande men trist att vi förlorade i 92:a minuten, kan dock inte säga annat än att spanjorerna i princip förtjänade målet. Sen gick vi hem till Pedro och för middag, chill med honom som DJ. Till slut var det bara jag och han samt två killar från Venezuela kvar, de gick ut, men jag åkte hem och var hemma vid 1-tiden redan.

Imorgon är det dags att börja traina i det nya projektet som vi jobbat med som galningar de senaste två veckorna. Känns helt ok, jag får de roligare grejerna eftersom jag sedan åker till Sverige på torsdag och ska fira midsommar på Öland, ska bli så mysigt! Tycker lite synd om min kollega som får traina alla verktyg osv, men han är bara tacksam att han slipper det andra projektet ett tag, så verkar inte tycka att det är jobbigt. Är tillbaka i Barcelona den 26 juni, men bara i två veckor, sedan tillbaka till Sverige igen för diverse fester osv. Ska bli otroligt skönt att ha så mycket semester på en gång! Är glad att jag sparat så många dagar...

Ok, nu är det dags för sängen snart, är dödstrött men skjuter upp det för att jag njuter av min söndag.

Gonatt!

Så började man dagen...

med en cola. Japp, det var längesen. Så farligt som det låter var det trots allt inte, var på 30-årskalas igår. Ja, jag vet, men att ha det mitt i veckan är inte ett dugg konstigt i den här staden. I alla fall, det blev trots allt två glas vin och ett glas cava till tårtan såklart. Var i säng vid halv ett ungefär men då en kompis bor hos oss ett par dagar tvingades jag ligga och lyssna till hennes och roomiesens prat tills jag stoppade i öronproppar. Jag veeet, jag är extremt känslig för ljud :)

I alla fall, kände mig inte direkt bakis imorse, men snarare som att jag sovit väldigt ytligt. Så jag var sugen på en cola och "gömde" den genom att hälla den i min temugg. DB undrade varför jag skämdes över att dricka cola på morgonen, jag vet inte, det är ju en svensk grej, så fååår man bara inte göra. Nädå, för mig känns det som om någon dricker cola kl 9 på morgonen så är det ganska uppenbart att de är bakis!

Söta små britter i min training idag, den ena ser ut som Prins Harry! Nu tillbaka till jobbet, längtar hem till en siesta i min säng, innan jag nog får jobba lite till....det får bara inte bli en vana!

Weekend!

is over. Eller snart i alla fall, kom precis hem från bio med LK, en töntig romantisk komedi med McDreamy, Made of Honor, men den bjöd på ganska många skratt och var en lagom feel good movie för en söndagskväll. Spenderade dagen på stan och åt ett par tapas i moln/solväder. Vädret har verkligen varit tråkigt, regn och moln i nästan en hel månad, vi har inte ens kunnat ligga på stranden än! Och idag är det juni! Men det är ok, jag har ingen panik, hinner nog få sommardagar så det räcker. Hoppas nästan på en inte alltför varm sommar, förra sommaren var perfekt för mig här!

Ok, dags att chilla lite och varva ner inför jobbveckan. Det kommer bli mycket att göra då jag ska förbereda training sessions för det nya projektet. LM var snäll och gav mig inte en enda standard session de närmaste två veckorna, han vet att jag har det stressigt. Jag ger nämligen extra kurser och ska även ha web ex session med vår kund. Det kommer bli mycket jobb de närmaste veckorna men sedan åker jag hem till Sverige på semester i en vecka över midsommar och det ska bli så mysigt och skönt med långledigt, ja en vecka är nästan långledigt för mig! Har bara haft 4 dagar ledigt än så länge det här året, och har en sparad kompensationsdag också, m-m-mm!

RSS 2.0