Vinden har vänt...

Ibland blir man påmind att livet inte är rättvist, det är inte roligt....men, men hoppet lever, vinden vänder snart!

Ååååh Sara Palin...

jo, trevligt att republikanerna tog en kvinna som kandidat, men det är ju ganska uppenbart att det bara är taktik, och jag blir irriterad på att folk går på hela den grejen. Visst, jag förstår att hon tar chansen men innerst inne måste hon ju veta att hon helt klart är "könskvoterad" in i rollen. Hon är från Alaska, skaffade inte pass förrän ett par år sen, och är mot abort, tom vid våldtäkt och incest. Jag tror inte de nånsing tagit en man som vice när de nu försöker svänga över väljare i mitten. Sure, abort är en svår fråga, men det är helt klart en kvinnofråga, och hon verkar bara inte alls intresserad av kvinnors situation i USA, så hela syftet med att ta en kvinna är bara show, och det irriterar mig!

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/usavalet2008/artikel_1733635.svd
 
Tom NOW har tagit ställning, och det visar ju om nåt att hon inte alls är en kandidat för kvinnor. Jag tycker det är synd att Obama inte tog Hillary som vice....helt plötsligt blir jag bara trött och ointresserad av hela kampanjen. Jag gillar Obama också...men det känns som så mycket retorik från hans sida, och starka kvinnor får som vanligt ta så mycket skit.

Ja, ja, back to work!

Nyckeln

till att få en populär blogg är ju som sagt att uppdatera ofta, men eftersom bara min stackars syrra läser så gör det ju inget! Bara tre dagar kvar till Mallorca, ska bli så underbart att bara få slappa vid poolen med en god bok samt äta goda middagar i en hel vecka. Kanske tar jag med träningskläderna och hänger med syrran på joggingtur? Syrran, förresten, hösten har kommit till Spanien också och det är lite kyligt på morgnarna. Nu vet jag ju att vi kanske har lite olika standard med tanke på att jag är van vid varmare klimat här i Spanien och du har bott i London och Sverige de senaste två åren men jag skulle nog råda dig till att ta med ett par byxor, i a f att ha around the house på kvällen....jag tar nog med mig jeans tror jag. Har inte börjat packa, har inte ens köpt resväska, tänkte att jag inte skulle checka in mitt bagage för att det är så otroligt skönt och smidigt, men då gäller det att ha en resväska i korrekta mått. Får kolla en sväng på carrefour, om inte annat lånar jag min roomies igen. Är dock lite orolig för mitt pass som är inne på sitt nionde år och har hängt med till en hel del länder och som snart trillar sönder helt....administrativa grejor är inte på min topplista just nu. Och jag är nog inte på min kollegas topplista med tanke på att vårt projekt är inte i ett ganska kritisk, kunden ska vara nöjd skede, och så tar jag semester. Men så är det ju en speciell dag nästa vecka och det kommer vara svårt för mig att ta mina lediga dagar ända fram till jul, så so long LM!

Annars är det fotbollsmatch ikväll, Barca spelar och jag har lovat titta på den, på tv på pub dock, men kan ju vara gemytligt, cigarettrök i hår och kläder är man ju van vid nu. Imorrn är det avskedsfest för CO, will miss you! Sushi och Sheesha....kan bara inte sluta fnissa när jag tänker på en holländare uttala detta event.

Skulle bara säga...

att jag nyss kom på att jag inte ens hunnit dricka kaffe idag, brukar vanligtvis dricka en kopp vid 11, nu är klockan 4. Skönt att dagen går fort, men det här tempot är kanske lite väl....

1 timme och 45 min kvar sen hem, har knappt varit hemma annat än för att sova de senaste dagarna. Egentid tack!

RSS 2.0